Scrunchies met LED lichtjes Zilver

6,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
scrunchies-met-led-lichtjes-zilver

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Erg leuke haarelastieken voor de meiden die willen 'shinen' op de donkere dagen en natuurlijk met een feestje of kerstdiner. 
De scrunchies zijn er in 8 verschillende leuke kleuren met als leuk extraatje: LED lichtjes die ook kunnen knipperen. Het lichtsnoertje in de scrunchie beval 10 lichtjes verdeeld over ongeveer 2/3 van de scrunchie. 

De kleuren zoals ze staan op de foto, zijn de kleuren die jullie geleverd krijgen. Op kleine kleurverschillen na vanwege het fotolicht. 

De scrunchies zijn veilig bevonden in het haar te dragen waarvoor ze het CE keurmerk hebben gekregen welke staat afgebeeld op het kraft label. 

LET OP! In de scrunchie zit ook het batterijdoosje. Als je voelt, voel je waar ie zit en voel je ook het aan en uit knopje. Er zit ook nog een 'plastic flapje' in het batterijdoosje ter bescherming dat de lichtjes niet aangaan met het verzenden. Dit 'flapje' kun je ook voelen en eruit trekken waarna je de lichtjes aan kunt zetten. 

De batterijtjes kunnen vervangen worden. Hiervoor moeten jullie klanten alleen even de scrunchie op een naadje een paar steekjes los maken, batterijtjes vervangen en weer dicht naaien. 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder